Monday, October 6, 2008

БОРИСОВСКИЙ АВТОЗАВОД ТРАКТОРНОГО ЭЛЕКТРООБОРУДОВАНИЯ!

Това беще пост който започнах преди повече от месец, след като Левски отпадна от БАТЕ Борисов. Радвам се че не го завърших тогава, защото не исках да изглежда като чорбарско злорадстване :) Отдавна не съм фен на ЦСКА, но от БГ футболната помия все пак това е клубът който съм харесвал но както и да е - това ми се ще да е пост по-скоро за БАТЕ-то.

Та какво става - БАТЕ-то освен че отстрани Левски, завърши 2:2 със Ювентус. Чудо невиждано, нали бяха трактористи, а :)

Тъжната истина е че отбори като БАТЕ, Клуж, Стяуа показват как трябва да бъде игран футбола - с ясно съзнание какви са ти възможностите и после постройка на игра която максимално точно да пасва на въможностите. Без изхвърляния. Без фойерверки.

Междувременно Левски отпадна от Жилина. Някакси закономерно. И се почна рев до небесата. А междувременно, момчетата от Черно Море бяха на 7 минути от това да отстранят Щутгарт. Ей така, като гости и напук на всички. И без набедения за добър футболист Александър Александров. Значи можело и български отбори, а? Ама, изненада, Черно Море нито се бият по гърдите колко са велики, нито правят драми. Просто играят. Евалата - така трябва. Ако продължават така, току виж станат нашето БАТЕ. Едва ли де - ама поради други фактори, които нямат нищо с футбола и са си за отделен пост.

Интересен е целият този цирк около така наречените грандове. Няма нищо гранд и в двата, освен цирка около тях ама така е :( А докато има цирк, аз лично български футбол няма да гледам, а само ще ми се плачe отстрани. И няма да си имаме нито БАТЕ, нито Клуж. Те тия неща са за ония "балъците", дето работят здраво. Ние ще си наблягаме на цирка.

No comments: